Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Adi Popa recunoaște supremația Astrei: ”Au meritat, dar la anul ne luăm revanșa!”

Recommended Posts

aSAc6od.jpg
 

Steaua a pierdut cele mai importante obiective interne din acest sezon și mai este în grafic doar pentru a câștiga Cupa Ligii. După victoria de la Târgu Mureș, pe terenul celor de la ASA, scor 1-4, roș-albaștrii au intrat în vacanță.

 

Adi Popa, unul dintre jucătorii roș-albaștrilor, care a fost convocat pentru lotul naționalei care va merge în turneul de pregătire din Italia, ultimul dinainte de Euro 2016, a acceptat să vorbească, într-un interviu EXCLUSIV pentru Digi Sport, despre sezonul abia încheiat din Liga 1.

 

”Este o dezamăgire pentru că toate așteptările au fost să facem din nou tripla. Noi am ridicat ștacheta acolo, sus, și noi trebuia să o menținem. Suntem dezamăgiți pentru că nu am acces într-o cupă europeană, dezamăgiți că am pierdut campionatul și dezamăgiți că nu am ajuns în finala Cupei Românei”, a spus mijlocașul roș-albaștrilor.

 

Adi Popa a recunoscut că Astra a meritat campionatul.

 

”Din moment ce sunt echipa campioană, da, sunt mai buni. Ei au fost pe primul loc de la început i până la sfârșit. Pe această cale, felicitări! Au meritat titlul, dar la anul trebuie să ne luăm revanșa, trebuie să ne ridicăm la nivelul așteptărilor, să câștigăm campionatul.

Cât despre declarațiile răutăcuioase, nu comentez. Este normal, pentru că Steaua este cea mai iubită și cea mai bună echipă din România”, a mai spus Popa la Digi Sport.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...