Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Aflat pe lista Stelei, Florin Tănase îşi doreşte să plece în străinătate

Recommended Posts

5LkfF3s.jpg
 

Aflat la cel mai bun sezon din carieră, Florin Tănase este cel mai curtat jucător din Liga 1 în această vară. Pus în capul listei de achiziții de către Gigi Becali, jucătorul Viitorului spune că prioritar pentru el ar fi un transfer în străinătate.

 

Florin Tănase a fost format de Academia Hagi și a semnat cu echipa mare a Viitorului în 2013. Jucătorul în vârstă de 21 de ani a demonstrat în acest campionat că este unul dintre cei mai talentați tineri jucători din România. Tănase a evoluat în 32 de jocuri, în acest sezon de Liga 1, și a reușit să marcheze 15 goluri pentru Viitorul.

 

”Am făcut un sezon foarte bun. Mă bucur că am reușit să marchez multe goluri și să-mi ajut echipa. Deocamdată sunt în vacanţă și nu știu ce voi face. Momentan nu mă gândesc la asta.

 

Normal că îmi doresc un transfer. Oricine și-ar dori să plece în străinătate. Prioritatea mea este fotbalul, trebuie să mă antrenez cât mai mult și să ajung să joc la cel mai înalt nivel. Trebuie să fiu motivat indiferent unde voi juca.” a declarat Florin Tănase în exclusivitate pentru digisport.ro

 

După ce în sezonul regulat a terminat pe locul 4 în Liga 1, finalul play-off-ului a găsit Viitorul pe locul 5. Deși echipa lui Gică Hagi va participa pentru prima dată în istorie în cupele europene, Florin Tănase crede că el și colegii săi puteau face mai mult în acest sezon.

 

”După părerea mea a fost un sezon foarte bun pentru noi. Am avut o primă parte a campionatului foarte bună, din păcate în a doua parte nu am mai avut același parcurs. Eu cred că puteam face mai mult sezonul acesta, la cât de frumos am jucat. Este adevărat că am jucat foarte bine până în play-off însă nici eu nu știu ce sa întâmplat după.” a mai spus mijlocașul viitorului pentru digisport.ro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...