Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Vlad Achim este mijlocașul român pe care-l vrea Steaua !

Recommended Posts

ZAfZpN6.jpg

Gigi Becali și MM Stoica au fost sâmbătă după-amiază la Voluntari, pentru a urmări partida dintre gazde și Petrolul, una extrem de importantă în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Cei doi au stat alături de Florin Tănase, atacantul Viitorului dorit de Steaua, dar l-au urmărit și pe Vlad Achim. El e mijlocașul român pe care Becali a anunțat că-l vrea în echipa lui Reghecampf.

 

În vârstă de 27 de ani, fotbalistul născut la Constanța a venit în iarnă la FC Voluntari, liber de contract, de la Viitorul, și are o clauză în înțelegerea cu ilfovenii prin care poate pleca tot liber, dacă formația retrogradează. În plus, o ofertă a Stelei pe numele lui nu poate fi refuzată de conducerea Voluntariului.

 

Asta deoarece Becali a împrumutat nou-promovatei mai mulți jucători în acest sezon și are o mare influență în club. Așa că, foarte probabil, dacă va fi convins de Achim, îl va putea lua fără probleme, poate chiar și din postura de jucător liber de contract. Becali a declarat în cursul acestei săptămâni că va transfera un mijlocaș român, iar sursele Digi Sport susțin că Achim este favoritul. El joacă mijlocaș defensiv și e văzut de șefii Stelei ca posibil partener al lui Pintilii în centrul liniei mediane.

 

Evoluțiile lui Achim din acest sezon i-au atras atenția și lui Anghel Iordănescu, acesta convocându-l pe fotbalist la amicalul din noiembrie 2015 cu Italia, dar nu l-a folosit niciun minut.

 

E posibil ca și Bogan Țîru, fundașul în vârstă de 22 de ani împrumutat de Viitorul la Voluntari, să intre în zona de interes a Stelei. "Țîru, față de ce avem în România, e acolo, e bunicel.", a spus Gigi Becali, prezent la meciul Voluntari - Petrolul, sâmbătă.

 

29 de meciuri a jucat Achim în Liga 1 în acest sezon, pentru Viitorul și Voluntari, marcând 4 goluri și oferind 6 pase decisive

750.000 de euro e cota de piață a lui Achim, conform transfermarkt.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...