Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

”Schimb” între Real Madrid și Wolfsburg? Ricardo Rodriguez, cu un pas mai aproape de Bernabeu

Recommended Posts

0Jfflxx.jpg

Real Madrid e tot mai aproape de transferul fundașului stânga elvețian Ricardo Rodriguez. Primul pas în acest sens a fost deja făcut, scrie cotidianul AS, citând Bild. Atacantul Borja Mayoral, de doar 19 ani, a făcut deja vizita medicală cu Wolfsburg, urmând a juca un sezon, sub formă de împrumut, la gruparea antrenată de Dieter Hecking.

 

Sosirea lui Mayoral la Wolfsburg pare doar parte dintr-o afacere care cuprinde transferul fundașului stânga de 23 de ani Ricardo Rodriguez la Real Madrid.

 

Mayoral a evoluat în sezonul trecut în cea mai mare parte la Real Madrid B, pentru care a înscris de 15 ori, dar a strâns și șase partide în tricoul primei echipe, dintre care trei ca titular.

 

Real Madrid l-a dorit și în urmă cu un an pe elvețianul cu origini chiliene și spaniole. Ricardo Rodriguez, internațional elvețian, este unul dintre cei mai buni fundași stânga din lume în acest moment și unul dintre cei mai curtați de marile cluburi.

Madrilenii vor un concurent pe post pentru Marcelo, chiar dacă între timp a sosit și Fabio Coentrao înapoi, după împrumutul de un an la AS Monaco. Cel mai probabil, portughezul va fi vândut sau împrumutat iar, dacă se va concretiza transferul elvețianului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...