Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Alexa și-a luat "la revedere" de la Rapid. ”Clubul se îndreaptă cu o viteză amețitoare spre dezastru”

Recommended Posts

VfCgHgq.jpg

 

Dan Alexa și-a luat "la revedere" de la Rapid, printr-o postare pe rețelele de socializare. Fostul antrenor al giuleștenilor spune că-i pare rău de situația în care a ajuns clubul, dar nu regretă că a ales să vină la Rapid, în cele mai delicate momente.

 

Alexa e mulțumit de ce a realizat în ultimul an cu echipa din Giulești și a ținut să le mulțumească suporterilor rapidiști pentru sprijinul acordat. Tehnicianul în vârstă de 36 de ani a reușit să promoveze Rapidul pe prima scenă fotbalistică din România, după ce în sezonul precedent promovase cu ACS Poli Timișoara.

 

Dan Alexa a decis să se despartă de Rapid după ce, miercuri, 20 iulie, alb-vișiniii nu au primit o decizie din partea Curții de Apel, privind cererea de suspendare a intrării în faliment; astfel, giuleștenii au şanse foarte mici să mai joace în Liga 1, în sezonul care stă să înceapă.

 

”Dragă Rapid, m-am decis să urc din mers în vagoanele tale vișinii în urmă cu un an de zile, cărând în spate un rucsac plin de vise. Am reușit să-ți schimbăm direcția și la un moment dat, eu și cei care s-au urcat alături de mine în vagoane am sperat că vom putea urla de fericire că Rapid este în sfârșit pe drumul cel bun. Și totuși cineva a schimbat macazul. Acum te-ai întors din drum și te îndrepți cu o viteză și mai amețitoare spre același dezastru. Ar fi multe de spus, întotdeauna e mai mult de spus. Astăzi am coborat...cu privirea în jos dar cu capul sus...Mă simt obosit.

 

Vreau să mulțumesc tuturor suporterilor acestui club pentru că au reușit să treacă peste orice și să lupte alături de noi, pentru istoria și numele clubului Rapid București. Dragi prieteni, am muncit aproape gratis, dar am făcut-o cu entuziasm și pasiune pentru aceste culori, pentru fotbal, pentru voi, oameni minunați, care vă adunați alături de echipă la fiecare meci. Am luptat ca Rapid să existe!”, se arată în comunicatul postat de Dan Alexa, pe pagina sa de facebook.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...