Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Transferul lui Pogba la United, confirmat de frizerul francezului. Ce a postat acesta pe un cont de socializare

Recommended Posts

Y6kSp7m.png

 

Transferul lui Pogba la United este doar o chestiune de timp, L'Equipe anunţând încă de aseară că toate părţile implicate s-au pus de acord asupra mutării.

 

Mijlocaşul francez de 23 de ani va deveni cel mai scump jucător din istorie, United urmând a plăti 120 de milioane de euro în schimbul fotbalistului, mult peste ce a plătit Real Madrid pentru super-vedetele Bale şi Ronaldo.

Interesant este faptul că mutarea a fost confirmată aseară şi într-un mod mai puţin "ortodox". Frizerul lui Pogba a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj care atesta transferul.

 

"A trebuit să îi schimb culoarea părului lui Pogba pentru noul său club. #manchesterunited", a scris celebrul hair stylist al jucătorului francez. Informat probabil de mijlocaş sau de agentul său că mutarea nu este încă oficială, frizerul a şters postarea, însă suficienţi internauţi au fost pe fază pentru a realiza un print screen.

 

Paul Pogba va deveni al patrulea transfer al verii la Manchester United, după ce Mourinho i-a mai adus pe Eric Bailly, Zlatan Ibrahimovic şi Henrikh Mkhitaryan. Mutarea se va oficializa, conform sursei citate, zilele viitoare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fix dupa frizer ne luam si noi. Doamne ce stiri gen cancan au si ratatii astia de la Digi. Cred ca avem cea mai proasta presa sportiva din lume. Cel putin daca intri pe paginile de facebook de la Fanatik sau Look te crucesti.

 

Cred ca daca era facut nu anunta totusi frizerul, ci putea sa dea o declaratie Raiola, impresarul lui, ca a tot dat in ultima perioada despre transferul asta.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...