Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

ACS Poli, plângere penală pentru dreptul de a evolua în Liga 1: "Trebuie să se aplice legea"

Recommended Posts

hcQlwQa.jpg

 

Posibila rasturnare de situatie in cazul participarii Rapidului in noua editie a Ligii 1 nu a fost bine primita de Timisoara. Primarul Nicolae Robu a anunţat că ACS Poli, echipa care ar trebui să ia locul giuleştenilor în prima ligă, va depune o plângere penală în acest caz.

 

"Clubul Rapid este, alături de un simbol, o SOCIETATE COMERCIALĂ și, prin urmare, trebuie să respecte toate legile incidente societăților comerciale. Ajungând în faliment, societatea comercială Rapid, ca oricare alta într-o asemenea situație, nu mai este condusă de acționarii/asociații săi, respectiv de organele executive numite de aceștia, ci de lichidatorul numit de instanță. Iar acesta - dar, de fapt, nimeni! - nu are dreptul să mai angajeze nicio cheltuială câtă vreme starea de faliment persistă, tot ce legea permite să se facă fiind doar acțiuni de lichidare.

 

Considerăm acțiunea de înscriere în Liga 1 a SOCIETĂȚII ÎN FALIMENT "RAPID" drept ilegalitate crasă, sfidare, pur și simplu, a justiției și a normelor statului de drept și facem cunoscut tuturor persoanelor implicate, începând cu lichidatorul - dacă se confirmă că inclusiv el ar fi încălcat legea -, că Asociația ACS Poli Timișoara va depune plângere penală la adresa lor, alături, desigur, de solicitarea în instanță de daune pentru privarea de dreptul regulamentar de a evolua în Liga 1 în situația dată; adăugăm că suntem convinși că organele în drept se vor autosesiza ele însele, oricum.

 

Ne place să credem că în România anului 2016, cu adevărat nimeni nu este mai presus de lege, că abordarea "mineriadistă" nu-și mai are în niciun fel locul", a precizat Robu, într-un comunicat postat pe pagina sa de Facebook.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Edited by Adr1an

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...