Jump to content
Sign in to follow this  
KAHN

Ibrahimovic păstrează tradiţia. Al patrulea campionat de top în care debutează cu gol

Recommended Posts


Zlatan Ibrahimovic păstrează tradiţia. După ce a debutat cu gol în Serie A TIM, La Liga, Ligue 1 şi Champions League, suedezul a reuşit acelaşi lucru şi în Premier League.

Atacantul lui Manchester United a dus scorul la 3-0 în meciul din prima etapă cu Bournemouth, cu un şut plasat de la aproximativ 25 de metri, marcând astfel al doilea său gol în tricoul grupării de pe Old Trafford în tot atâtea meciuri.

Săptămâna trecută, Zlatan a adus victoria lui United în Supercupa Angliei, înscriind pe final golul de 2-1 în faţa campioanei Leicester City.

Cp0xcUXWEAE_uBg.jpg

PL este al patrulea campionat din primele cinci ale Europei în care Ibra debutează cu gol. Anterior reuşise aceeaşi performanţă în Serie A (Juventus), La Liga (Barcelona) şi Ligue 1 (PSG). Din palmaresul său lipseşte doar Bundesliga, unde nu a evoluat până în prezent.

De asemenea, fotbalistul de 34 de ani nu a reuşit să înscrie la primul său meci în Eredivisie, în tricoul lui Ajax. În schimb, Ibrahimovic a înscris pentru "lăncieri" la debutul în Liga Campionilor.

 

Meciul dintre Bournemouth şi Manchester United s-a încheiat cu victoria cu 3-1 a echipei lui Jose Mourinho. Juan ###### a deschis scorul cu cinci minute înainte de pauză, iar Wayne Rooney a dublat avantajul oaspeţilor după o oră de joc.

Ibra a punctat în minutul 64, pentru ca Adam Smith să stabilească rezultatul final cinci minute mai târziu, după o frumoasă acţiune personală.

 

sursa : www.digisport.ro

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...