Jump to content
Sign in to follow this  
KAHN

Nicolae Stanciu, la un pas de Primera. Reprezentanții unei echipe din Spania vin să-l vadă cu City

Recommended Posts



Nicolae Stanciu, noua perlă a fotbalului românesc, e la două meciuri distanță de pasul spre fotbalul mare. Presa din Galicia susține că decarul Stelei și al echipei naționale va fi urmărit la meciurile cu Manchester City de reprezentanții lui Celta Vigo, echipă care îl monitorizează de mai multe luni.

Deși inițial Gigi Becali declara că-l va lăsa pe Stanciu să plece după ”dubla” cu Manchester City, patronul Stelei s-a ”sucit” și acum susține că nu-l va vinde până după încheierea aventurii europene pentru roș-albaștrii. În plus, Becali nu știe cât să ceară pentru starul său.

 

”Nu știu prețul lui. Mi-am dat seama că nu ştiu preţul. La golurile alea două pe care le-a dat mi-am dat seama că eu nu cunosc valoarea lui. Poate a dat din întâmplare, dar vreau să ştiu că poate nu a dat din întâmplare.

Vreau eu să ştiu, vreau eu să văd astea două meciuri cu City şi înca 6 în Europa League sau Champions League, ce o vrea Dumnezeu. Poate cer 40, poate cer 3, poate cer 30 sau 20... Sau poate îl dau şi cu 10. Dar dacă el face 30, de ce să-l dau eu cu 10, sunt nebun?!", a declarat Gigi Becali.

 

Cu toate acestea, galicienii sunt convinși că-l vor putea obține pe mijlocașul de 23 de ani cu 8 milioane de euro. Celta caută un mijlocaș ofensiv tânăr, capabil să marcheze multe goluri și a avut pe listă mai multe nume, printre care Ryad Boudabouz (Montpellier) și Dennis Praet (Anderlecht). Cum primul pare mai aproape de Lazio în acest moment, iar Praet a declarat că preferă să mai rămână cel puțin un an la Anderlecht, Stanciu a devenit prima opțiune pentru galicieni.

Fanii echipei din Vigo sunt entuziasmați de posibilitatea de a-l achiziționa pe starul român. Mesajele acestora au împânzit rețelele sociale. Mai mult, la unul din tweet-urile unui fan al Celtei, o vedetă a echipei care a terminat sezonul trecut pe locul 6 în Spania a ”confirmat” informația cu privire la interesul pentru Stanciu.

”Stanciu îmi dă senzații mai bune decât Praet și francezul (Boudabouz-n.r.). În plus, pare foarte rentabil”, a scris suporterul echipei din Vigo. Iago Aspas, atacantul Celtei, a fost printre primii care i-au dat ”Like” mesajului cu privire la Stanciu.

sursa : digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...