Jump to content
Sign in to follow this  
KAHN

Miriuţă, după meciul de la Chiajna: "Dacă aveam păr în cap eram alb acum". Ce spune antrenorul despre noua regulă a depunctării

Recommended Posts

vasile-miriuta-2.jpg?width=815

  • CFR Cluj a urcat pe locul patru, în Liga1, după victoria din deplasare, împotriva Concordiei Chiajna, scor 2-1, într-un meci pe care elevii lui Miriuţă l-au controlat, deşi au fost conduşi.

La finalul partidei, Miriuţă a vorbit despre meciul împotriva Chiajnei, despre o posibilă convocare a lui Bud la naţională, dar şi despre penalizarea de şase puncte, cu care CFR-ul a început campioantul:

 

Ştiam că e o partidă dificilă, pe un teren sintetic. Am început mai greu, am primit acel penalty, dar ne-am revenit, am egalat până la pauză. Important e că am ajuns cu o oră înaintea meciului, am avut timp să vorbesc cu băieţii, nu a fost nicio problemă”, a declarat Miriuţă la finalul partidei.

 

Antrenorul CFR-ului a dat o replică haioasă în momentul în care a fost întrebat în legătură cu ratările echipei sale: „Dacă aveam păr în cap eram alb acum. Mă bucur pentru Bud, mă bucur şi pentru ceilalţi jucători. Sper doar s-o ţină tot aşa şi să dea goluri. Dacă selecţionerul se va uita şi la Bud va fi foarte bine”.

 

“Sper ca după această rundă să rămânem acolo, ne interesează să câştigăm meciurile noastre. Dacă vom face acest lucru, vom rămâne acolo. Am plecat cu minus şase puncte, avem 20 acum, nu 26. Dacă e cum spun cei de la Ligă, mai trebuie să facem 22 de puncte pentru a ajunge în play-off. Normal că ne-a deranjat, dar nu cred că se va întâmpla aşa (n. red - să se schimbe regula privind momentul depunctării)”.

 

sursa:prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...