Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Button s-a oferit, în glumă, să-l ajute pe Hamilton: ”Trebuie să mă plătească pentru a-l lovi pe Rosberg”

Recommended Posts

REzcxPVg.jpg

 

Pilotul britanic s-a amuzat pe seama duelului pentru titlul de campion mondial în acest sezon, între compatriotul său Lewis Hamilton şi coechipierul acestuia de la echipa Mercedes, germanul Nico Rosberg, care va fi decis în ultima cursă a sezonului, Marele Premiu de la Abu Dhabi, programat duminică, de la ora 15:00, în direct pe Digi Sport 1.

 

Button, fost campion mondial de Formula 1, nu crede că Rosberg, liderul clasamentului general al piloţilor, mai poate rata câştigarea primului său titlu de campion al lumii, însă s-a oferit, în glumă, să-i dea o mână de ajutor lui Hamilton.

 

"Ei bine, cu excepţia cazului în care un alt pilot îl va lovi, Nico va fi campion. Ştiţi, Lewis este foarte bogat, o persoană care are mulţi bani. Deţine şi un avion privat. Sunt sigur, deci, că îşi permite să mă plătească pentru a intra în Nico", a spus Button.

 

"Singura problemă ar fi că va trebui să aştept ca Nico să mă depăşească cu un tur pentru a face asta, pentru că monoposturile noastre nu sunt suficient de rapide pentru a-mi permite să mă lupt cu cele de la Mercedes, în fruntea grilei", a adăugat amuzat britanicul de 36 ani, care se va retrage din Marele Circ după cursa din Emiratele Arabe Unite.

 

"Dar, oricum, vreau ca Lewis să ştie că eu sunt deschis propunerilor! În plus, este ultima mea cursă, pentru că mă voi retrage. Pardon, vreau să spun că iau o pauză de un an", a adăugat Jenson Button.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...