Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

”Galacticii”, neînvinși de 30 de meciuri! Pot doborî un record ce datează din 1989

Recommended Posts

qHY5geig.jpg

 

Real Madrid s-a impus la Lisabona, pe terenul lui Sporting, cu 2-1 și a obținut calificarea matematică în optimile de finală ale UEFA Champions League. Golul marcat de Benzema nu numai că a rezolvat victoria, dar o și menține pe Real neînvinsă de 30 de meciuri.

 

Elevii francezului Zinedine Zidane nu au mai suferit niciun eşec din 6 aprilie, când s-au înclinat pe terenul germanilor de la VfL Wolfsburg (0-2), în prima manşă a sferturilor de finală ale ediţiei trecute din Champions League. Real a câştigat însă meciul retur cu 3-0 şi s-a calificat în semifinale, iar ulterior a cucerit trofeul, după ce a învins-o cu 5-3 la loviturile de departajare pe rivala Atletico Madrid în finala disputată la Milano. 

În cele şase luni care au trecut de la ultimul său eşec, Real Madrid, liderul campionatului spaniol, a înregistrat 24 de victorii şi 6 egaluri, precizează cotidianul spaniol Marca, iar succesul de marţi i-a asigurat calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor 2016-2017. 

Madrilenii se află, însă, la patru meciuri distanţă de propriul record de invincibilitate (34 de partide consecutive fără înfrângere, în sezonul 1988-1989, cu Leo Beenhakker pe bancă), pe care îl pot atinge doar dacă vor câştiga următoarele jocuri, cu Sporting Gjion şi FC Barcelona în campionat, cu Cultural Leonesa în Cupa Spaniei şi cu Borussia Dortmund în Liga Campionilor. Iar pentru a-l depăşi, elevii lui "Zizou" vor trebui să câştige apoi meciul cu Deportivo La Coruna din Primera Division, programat pe 10 decembrie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...