Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Gnohere, gol după mai bine de 3 luni în Liga 1. Ultima reușită a fost tot cu Voluntari

Recommended Posts

9cCR9gfg.jpg

 

Harlem Gnohere este iar în formă înaintea derby-ului cu Steaua! Titularizat de Ioan Andone, francezul a fost printre cei mai buni dinamoviști cu Voluntari, reușind să și marcheze, în repriza secundă, din penalty.

 

Atacantul lui Dinamo nu mai marcase în Liga 1 de mai bine de 3 luni, ultimul său gol în campionat fiind tot împotriva Voluntariului, în partida tur dintre cele două echipe, care a avut loc în etapa a 4-a. Atunci, Dinamo s-a impus cu 3-1, iar Gnohere a deschis scorul în minutul 12, printr-o lovitură de cap, după o centrare a lui Hanca.

 

Partida cu Voluntari, din Ștefan cel Mare, a fost tot înaintea marelui derby cu Steaua, la fel ca și acum. Din postura de oaspeți, roș-albii au făcut egal pe Arena Națională, scor 1-1, iar Gnohere a jucat 83 de minute.

 

Pe lângă cele două goluri în meciurile cu Voluntari, Gnohere se mai poate lăuda doar cu hattrick-ul din prima etapă, atunci când Dinamo a câștigat cu 4-1 în fața Astrei.

 

De menționat însă că francezul a fost trimis la echipa a doua după meciul cu Târgu Mureș (1-2), după ce a refuzat să-și prelungească înțelegerea și a fost suspectat că s-a înțeles cu Steaua. El a revenit după aproape o lună de zile pe teren, în Liga 1, în jocul pierdut de roș-albi la Botoșani, 1-2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...