Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Misiune mai ușoară pentru Astra? Golgheterul lui Genk e aproape de un transfer în China

Recommended Posts

joDvXwig.jpg

 

Nikos Karelis, atacantul grec al echipei belgiene Racing Genk, adversara Astrei Giurgiu în şaisprezecimile de finală ale Europa League, ar putea ajunge în campionatul Chinei la începutul anului viitor, informează cotidianul Het Nieuwsblad.

 

Nikos Karelis este urmărit de un club din prima divizie a campionatului Chinei. Ţinând cont de forţa financiară a grupărilor din Chinese Super League, Genk ar putea da lovitura din vânzarea atacantului, oferta fiind de 15 milioane de euro. 

Se pune totuşi întrebarea dacă Genk va accepta să se despartă de atacantul său, ce a marcat de 17 ori în acest sezon în toate competiţiile. Karelis, un internaţional de 24 de ani, joacă de la începutul acestui an pentru formaţia antrenată de Peter Maes.

 

Gruparea belgiană este foarte aproape să mai piardă o piesă importantă din compartimentul ofensiv, extrema jamaicană Leon Bailey, aflat în vizorul mai multor cluburi din Europa.

 

De la Genk va pleca aproape sigur mijlocaşul nigerian Wilfred Ndidi, ce ar urma să semneze cu Leicester City, campioana Angliei, pentru 18 milioane de euro.

 

Clubul belgian pare să fi găsit deja un înlocuitor pentru Ndidi în persoana mijlocaşului norvegian Sander Berge, în vârstă de 18 ani, care joacă ţara sa la Valerenga. Berge, înalt de 1,90 m, efectuează teste medicale înainte de a semna cu Genk, după ce englezii de la Everton oferiseră în zadar pentru el 2,1 milioane de euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...