Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Edi Iordănescu se implică în războiul dintre CSA și echipa lui Becali! ”Ei sunt Steaua!”

Recommended Posts

mN0xHuTg.jpg

 

Edi Iordănescu este dezamăgit de situația în care a ajuns clubul său de suflet. Curtea de Apel a decis miercuri ca echipa finanțată de Gigi Becali să nu mai poată folosi denumirea de Steaua, după ce Armata a făcut apel la decizia luat de Tribunalul București în luna mai. Atunci instanța a decis ca echipa lui Becali să poată folosi în continuare numele de Steaua București.

 

Fiul fostului selecționer este de părere că, din acest scandal, suporterii au cel mai mult de suferit. Iordănescu consideră că fanii sunt Steaua.

 

”Ei sunt Steaua! Restul sunt detalii.. Anii trec, iar Steaua trăiește prin suporteri. Generație după generație duce spiritul mai departe”, a scris Iordănescu, pe pagina sa de Facebook.

 

Verdictul dat de Curtea de Apel nu este definitiv şi nu este executoriu, Becali putând face apel. Dacă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va menţine decizia, Steaua va fi obligată să revină din nou la titulatura FCSB.

 

"O să atac decizia. Mai există o cale de atac la Curtea Supremă. Asta durează cam un an de zile, deci suporterii Stelei să stea liniștiți cam un an de zile", a declarat Becali, într-o conferinţă de presă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...