Jump to content
Sign in to follow this  
KAHN

Primul trofeu câştigat de Milan după cinci ani.

Recommended Posts

dona.png?width=815

AC Milan a câştigat, vineri, scor 4-3 la loviturile de departajare (1-1 în timpul regulamentar), meciul disputat la Doha cu Juventus Torino, în Supercupa Itaiei, ediţia 2016. Este primul trofeul câştigat de AC Milan în ultimii cinci ani.

 

Golurile din timpul regulamentar au fost înscrise de către Giorgio Chiellini, care a deschis scorul în minutul 18, pentru Juventus, în timp ce Giacomo Bonaventura a egalat, în minutul 38, pe AC Milan. Cele două formaţii n-au mai reuşit să înscrie, iar meciul a ajuns în prelungiri şi, mai apoi, la penalty-uri. Acolo, Mandzukic şi Dybala au ratat pentru Juventus, în timp ce Lapadula a ratat un penalty la Milan. Donnarumma a fost cel care a apărat penalty-ul decisiv, iar Mario Pasalic a transformat ultima lovitură şi trofeul a ajuns în vitrina formaţiei lui Vincezo Montella.

Echipele trimise în teren:

Juventus: Buffon - Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Alex Sandro (Evra 33') - Sturaro (Lemina 79'), Marchisio, Khedira - Pjianic (Dybala 67') - Higuain, Mandzukic. Antrenor: Massimiliano Allegri.

AC Milan: Donnarumma - Abate (Antonelli 102'), Paletta, Romagnoli, De Sciglio - Kucka, Locatelli (Paslic 74'), Bertolacci - Suso, Bacca (Lapadula 102'), Bonaventura. Antrenor: Vicenzo Montella.

Supercupa Italiei s-a disputat la Doha, în Qatar, pe stadionul Jassim Bin Hamad.

 

sursa:prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...