Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Negocierile dintre Becali şi Gnohere s-au complicat. Ce a cerut atacantul francez

Recommended Posts

Guest wLLy

gnohere-1.jpg


 


 


Gigi Becali nu a renunţat la ideea de a-l aduce pe Harlem Gnohere la Steaua, dar transferul francezului pare să fi intrat în impas, din cauza pretenţiilor financiare ale jucătorului.


 


 


Patronul roş-albaştrilor a acceptat cererile atacantului de 28 de ani în privinţa salariului, dar fotbalistul lui Dinamo solicită şi o sumă importantă la semnătură. Becali nu este, însă, de acord cu această condiţie.


 


"I-am spus oricând, 15.000 pe lună. Mă ţin de cuvânt. Dar el vrea şi 100.000 la semnătură. Eh, eu nu-i dau 100.000 la semnătură", a declarat Becali, la emisiunea Digi Sport Matinal.


 


 


Steaua l-a adus deja pe Denis Alibec, de la Astra Giurgiu, însă problemele pe care echipa lui Laurenţiu Reghecampf le-a avut în atac în prima parte a sezonului l-au convins pe Gigi Becali că trebuie să investească în compartimentul ofensiv.


 


Gnohere este o ţintă mai veche a patronului vicecampioanei, care acum încearcă să profite de faptul că francezul mai are contract cu alb-roşiii doar până la finalul sezonului.


 


Gigi Becali nu are probleme doar la transferul lui Gnohere. Şi negocierile pentru Constantin Budescu şi Filipe Teixeira s-au complicat în ultimele zile, astfel că Steaua ar putea fi obligată să se reorienteze.


În acest sezon, Gnohere a jucat de 14 ori pentru Dinamo în Liga 1 şi a marcat 5 goluri.


 


sursa: digisport


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...