Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Transfer de titlu!? ”Mă duc la Becali și-i dau în scris că ia campionatul cu el. De la Hagi nu am avut aşa jucător”

Recommended Posts

HT2NkTzg.jpg

 

Dumitru Dragomir știe ce-i lipsește Stelei pentru a fi sigură că o să iasă campioană. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că Lucian Sânmărtean ar putea ajuta vicecampioana să ia un nou titlu în Liga 1.

Dragomir face lobby pentru Sânmărtean și susține că va avea o discuție cu Gigi Becali pentru a-l convinge pe finanțatorul roș-albaștrilor să-l achiziționeze pe mijlocașul Pandurilor. Fostul șef al LPF este de părere că, exceptându-l pe Sânmărtean, doar Cernat și Teixeira ar mai putea ajuta Steaua.

 

”Cu două vârfuri de atac puternice, Steaua ar trebui să-și ia un pasator bun. Variantele ar fi Sânmărtean, Cernat sau Teixeira. Sânmărtean o să joace până la 39 - 40 de ani, nu este consumat. Păi cum să ai un astfel de jucător și să-i dai cu piciorul. O să merg la Gigi să vorbesc cu el. O să-i zic să-l ia pe Sânmărtean și-i dau scris că dacă-l ia o să iasă campioană.

 

Steaua face o greșeală incomensurabilă dacă nu-l ia. Valoarea pe care o are Sânmărtean nu a mai avut-o nimeni de la Hagi încoace. Eu dacă aș fi la Steaua, ar fi primul jucător pe care l-aș lua. O repriză dacă-l bagi, mai ales acum cu vârfurile astea, o să fie cu 20 la sută mai puternică. Steaua o să-i umple de goluri pe ceilalți”, a declarat Dumitru Dragomir, la Digi Sport.

 

Deși nu duce lipsă de oferte și este tentat de o experiență în afară, Sânmărtean și-ar dori să-și încheie cariera la Steaua și susține că s-ar întoarce oricând la echipa finanțată de Gigi Becali.

 

”Steaua este o echipă bună, o echipă. O echipă la care am cunoscut succesul. Pentru mine este ofertant tot ce vine din partea Stelei. Acolo eu am fost apreciat, nu știu dacă pentru ei mai sunt interesant”, a spus și Sânmărtean.

 

Mijlocașul de 36 de ani a mai evoluat pentru Steaua timp de un an de zile, returul sezonului 2013-2014 și turul din 2014-2015.

 

42 de meciuri, 6 goluri și 19 pase de gol are Sânmărtean în tricoul roș-albastru. 2 titluri și o Cupă a României a câștigat Sânmărtean la Steaua.

 

Sânmărtean și-a început cariera de jucător la Bistrița și a mai jucat la Panathinaikos, Utrecht, Vaslui, Steaua, Al Ittihad și Pandurii.

 

17 meciuri are Sânmărtean pentru Pandurii în acest sezon de Liga 1, reușind să înscrie de două ori.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...