Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Steaua schimbă 7 jucători din primul "11" care a început sezonul. Modificările făcute

Recommended Posts

lxqzsMbg.jpg

 

Unul dintre motivele pentru care Steaua nu reuşeşte să se ridice la nivelul aşteptărilor în ultimul timp e reprezentat de faptul că echipa e în permanente căutări. Echipa care va începe partea a doua a campionatului va avea 7 jucători diferiţi de formaţia aliniată de Reghe în primul meci al sezonului, în Liga 1.

 

În vară vicecampioana a renunţat la o serie de jucători de mare valoare - Varela, Chipciu, Stanciu sau Hamroun -, astfel că Reghecampf a fost pus în ingrata situaţie de schimba mai mult de jumătate de echipă. Transferurile efectuate nu au fost nici pe departe pe măsura fotbaliştilor cedaţi, astfel că rezultatele şi jocul au avut de suferit.

 

Acum, roş-albaştrii sunt gata de "restart", toate speranţele la titlu legându-se de venirea lui Alibec. Chiar şi aşa, staff-ul tehnic va avea mari probleme la capitolul omogenitate, tehnicianul urmând să opereze din nou o serie de schimbări.

 

Marele avantaj este, de data aceasta, faptul că Reghe îi are deja în cantonamentul din Antalya pe cei mai mulţi dintre jucătorii pe care se va baza. Astfel, doar Bălaşa urmează să facă joncţiunea ulterior cu lotul, caz în care se află şi eventualii jucători ţintiţi, în măsura în care aceştia se vor înţelege cu Becali pentru contract (Morais, Teixeira sau Budescu).

 

Aşa a arătat Steaua în primul meci din Liga 1, în acest sezon, 3-1 cu Viitorul

Cojocaru - Tamaş, Toşca, Momcilovic - Adi Popa, Bourceanu, Muniru, Dan Popescu - Aganovic, Tudorie, Hamroun

 

Aşa va arăta Steaua în retur

Niţă - Bălaşa, Toşca, Tamaş, Momcilovic - Pintilii, Boldrin - Adi Popa, Tănase, De Amorim - Alibec

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...