Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Colak și Florin Andone i-au cucerit pe jurnaliștii spanioli: ”Deportivo trăiește prin ei”

Recommended Posts

MJe8seog.jpg

 

Presa din A Coruna exultă la adresa lui Emre Colak (25 de ani) și Florin Andone (23 de ani) și notează că mijlocașul turc și atacantul român au fost esențiali pentru Deportivo în primele 19 runde ale sezonului.

 

”Deportivo a trăit prin Emre Colak și Florin Andone în prima parte a campionatului”, scriu jurnaliștii din A Coruna. După ce au ajuns în vara trecută la Deportivo, mijlocașul turc și atacantul român par să se fi integrat de minune la echipă, iar acum, la finalul turului, presa locală notează că cei doi au fost esențiali.

 

Dacă Emre Colak a primit de la sponsorul echipei premiul de cel mai bun fotbalist al lui Depor în septembrie și octombrie, Andone a fost ales tot de aceștia, dar în ultimele două luni ale anului trecut. Mai mult, internaționalul român a fost desemnat jucătorul lunii decembrie în Spania. Atacantul celor de la Deportivo i-a devansat pe Leo Messi și pe mijlocașul Sevillei, Vitolo, în topul pentru cel mai bun jucător din La Liga, în ultima lună a anului.

 

Presa locală mai spune că Florin Andone este noua armă a echipei. Ei notează că internaționalul român are 7 reușite în cele 19 etape scurse, dar că a cunoscut gustul golului de abia în runda a 11-a, iar de atunci a continuat să sclipească. De altfel, din toate reușitele, două au fost esențiale în obținerea punctelor, în confruntările cu Granada (1-1) și Las Palmas (1-1).

 

Aceeași publicație notează că Andone a impresionat la golul marcat pe teren propriu cu Sevilla, dar și etapa următoare, când a înscris în deplasarea cu Malaga.

 

Pe de altă parte, turcul a devenit cel mai bun pasator, contribuind decisiv la șapte dintre golurile marcate de Depor în această primă parte a campionatului. Juanfran și Carles Gil au servit de trei ori și Andone o dată.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Link : http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/La+Liga/Colak-si-Florin-Andone-i-au-cucerit-pe-jurnalistii-Spanioli

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...