Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Maradona a dezvăluit când a început să se drogheze: "Cea mai mare greșeală a vieții"

Recommended Posts

YYVFlczg.jpg

 

Legendarul fotbalist argentinian Diego Armando Maradona a dezvăluit că a consumat prima oară droguri pe când juca la FC Barcelona şi avea 24 de ani.

 

"Aveam 24 de ani când am consumat droguri prima oară. La Barcelona. A fost greşeala cea mai mare din viaţa mea", a declarat fostul jucător, la o emisiune televizată din Italia.

 

Maradona, 56 ani, susţine că nu a mai utilizat droguri de 13 ani şi se consideră norocos, pentru că, dacă ar fi continuat cu acest viciu, viaţa lui ar fi fost în pericol.

"Drogurile sunt problema cea mai mare, drogurile te omoară. Mă consider norocos că pot vorbi de acest lucru. Dacă aş fi continuat, acum, la vârsta asta, aş fi fost mort", a adăugat argentinianul.

 

Maradona şi-a reiterat ataşamentul faţă de Napoli, club cu care a câştigat două titluri, Cupa şi Supercupa Italiei, Cupa UEFA: "Napoli a rămas în inima mea, pentru că mi-a dat posibilitatea să joc la nivel înalt. Veneam de la un club mare, ca Barcelona, dar Napoli mi-a permis să concurez cu marile cluburi din nordul Italiei şi am realizat lucruri pe care altul nu le putea face".

 

La CM 1994, ultimul său Mondial, Maradona a fost exclus din competiţie din cauza unui test pozitiv la efedrină. Astfel, el nu a putut juca împotriva României, care a reușit cea mai mare performanță la un turu final, prezența în sferturi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...