Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Fanii lui Napoli, gata de revederea cu Higuain. Ce primire îi pregătesc fostului idol

Recommended Posts

t5Lx77fg.jpg

 

Fanii lui Napoli îi pregătesc încă de pe acum o primire ostilă fostului lor idol, Gonzalo Higuain, plecat la duşmanul Juventus vara trecută, pentru 90 de milioane de euro.

 

Atacantul argentinian va reveni pentru prima oară pe San Paolo, ca adversar, pe 2 aprilie, iar suporterii grupării din sudul Italiei au făcut deja planul de bătaie pentru derby-ul de peste două luni. Pregătesc o coregrafie-gigant, cu o zmeură imensă, întinsă pe tot stadionul, pentru "vârful" în vârstă de 29 de ani.

 

Această ironie poate fi legată de premiul "Zmeura de Aur", opusul Premiilor Oscar, acordat anual celor mai slabi actori din lume.

 

Coregrafia ironică ar fi dificil de penalizat de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Italiene, iar suporterii lui Napoli au anunţat că nu au de gând să recurgă la gesturi violente împotriva fostului atacant favorit.

 

91 de goluri a marcat Gonzalo Higuain pentru Napoli, în 146 de meciuri în toate competiţiile.

 

În stagiunea trecută din Serie A, argentinianul a înscris de nu mai puţin de 36 de ori şi a bătut un record vechi de 66 de ani, de 35 de goluri într-un campionat, deţinut de fostul golgeter al Milanului, Gunnar Nordahl, din sezonul 1949-1950.

 

Higuain e în formă şi la Juventus, pentru care a înscris 17 goluri în 25 de meciuri, în toate competiţiile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...