Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Porumboiu sare la gâtul lui Deaconu în scandalul arbitrilor români deghizați

Recommended Posts

zumrx6dg.jpg

 

După informațiile apărute în legătură cu patru arbitri români care s-ar fi dat drept cetățeni sloveni, turci și bulgari la anumite partide amicale disputate de echipele din Liga 1 în Cipru, vicepreședintele CCA, Alexandru Deaconu, a afirmat că subiectul este cunoscut și că urmează să fie cercetat.

 

Acesta a fost însă criticat de către fostul arbitru internațional Adrian Porumboiu. Fostul finanțator al lui FC Vaslui a zis că nu-i vine să creadcă ce așa ceva a fost posibil și le-a cerut celor din Comisia de Integritate și celor din Comisia Centrală a Arbitrilor să-și dea demisia.

 

”Arbitri români deghizați? În ce erau deghizați? Nu-mi vine să cred! Nu pot să cred asta. Om fi noi deghizați, acoperiți, descoperiți, dar să facem așa ceva e prea mult! Dacă cei de la integritate și de la CCA spun că știu cazul, atunci să plece acasă.

 

Cum să faci așa ceva? Și dacă faci un meci la Vaslui între două sate trebuie să ai acordul comisiei de arbitri locale ca să ai arbitru.

Mă uluiește toată povestea asta! Dacă erau arbitri din alte țări, puteau să greșească, puteau să știe arbitraj. Deaconu trebuie să se pronunțe, dacă spune că știe subiectul. Ce facem aici?”, a declarat Adrian Porumboiu, la Sport.ro.

 

Acesta este convins că, în ciuda celor afirmate, Deaconu nu va rezolva nimic:

 

”Deaconu n-a putut să facă dreptate ca arbitru, nu poate să facă nici la comisie. A făcut balet toată viața!”, a concluzionat Porumboiu.

 

”Știm despre subiect și facem propria cercetare. În momentul în care lucrurile se confirmă, vom discuta situația în Comisia Centrală și vom lua decizia care se impune”, a fost declarația lui Alexandru Deaconu, potrivit Gazetei Sporturilor.

 

Unul dintre meciurile care ar fi fost conduse de arbitrii români care s-au dat drept cetățeni ai altor țări a fost cel dintre Astra și Pogon Szczecin, câștigat de polonezi cu 3-1. În respecitva partidă, centralul a acordat cu ușurință două penalty-uri în prima parte, câte unul pentru fiecare formație, însă jucătorii le-au ratat intenționat.

 

"Din moment ce jucătorii mei refuză să marcheze din penalty, vă dați seama. La fel și jucătorii adverși. Prima repriză a ținut 52 de minute, mă plictisisem. I-am tot spus că s-a terminat. A dat penalty după o fază în careu la noi, au dat pe lângă poartă. A râs și antrenorul lor. A fost mizerabil! Sunt mizerii care se întâmplă", a spus, despre acest subiect, la o zi după meci, pentru Digi Sport tehnicianul campioanei României, Marius Şumudică.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...