Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

El trebuia să fie președintele Stelei: "Rămăsese stabilit, dar apoi mi-au spus că vine MM, prietenul meu"

Recommended Posts

UCwFECdg.jpg

 

Steaua putea avea un alt conducător în 2003, înainte ca omul de afaceri Gigi Becali să preia clubul. ÎN DIRECT la Digi Sport Matinal, Marius Stan a dezvăluit că a fost la un pas să devină președintele roș-albaștrilor acum 14 ani, după o discuție cu Viorel Păunescu și Victor Pițurcă.

 

În cele din urmă a fost preferat un alt gălățean, Mihai Stoica, care colaborase cu Marius Stan la Oțelul. În acea perioadă, cei doi oameni de fotbal nu erau în cele mai bune relații.

 

"În 2003, eu am avut o discuție cu domnul Păunescu și cu Pițurcă. A rămas stabilit să vin conducător, numai că am primit un telefon de la Piți și mi-a zis că vine 'prietenul' meu, MM Stoica. MM s-a mai domolit, e schimbat în bine. În fotbal, eu cred că nu am dușmani, doar adversari. Mihai Stoica este alt om acum și nu mai are derapaje. Am vorbit cu el în ultimul timp, iar când vin prin București mai stăm la o cafea. Așa e normal și civilizat. MM a știut să-i câștige încrederea lui Gigi", a spus Marius Stan, la emisiunea moderată de Dan Filoti.

 

Îl susține pe Becali: "Nu a avut nimeni rea-intenție"

 

Fostul conducător al Oțelului a vorbit și despre conflictul Stelei cu Armata, Marius Stan amintindu-și de vremurile în care roș-albaștrii umpleau tribunele la Galați.

 

"Probabil că a fost o scăpare când s-au făcut documentele. La momentul respectiv, a fost o dorință de a aduce un finanțator cu potențial. Nu a avut nimeni rea-intenție, iar din necunoaștere s-a omis treaba aceasta cu palmaresul. Nimeni nu este perfect. Nu poți să duci în derizoriu aportul pe care Becali l-a avut atâția ani.

 

Steaua este un brand național, iar la Galați eram ofticat când jumătate din spectatori săreau în sus la golurile pe care le marcau când jucam cu ei".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...