Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Ruptură la Juventus? Gestul făcut de Dybala în momentul în care a fost schimbat

Recommended Posts

qiE3qgL.jpg

 

Bianconerii au câștigat meciul de la Reggio Emilia, după ce au marcat două goluri în primele 25 de minute ale partidei și s-au distanțat la patru puncte de a doua clasată, AS Roma, care are și un meci mai mult disputat.

 

Succesul lui Juventus contra lui Sassuolo a fost însă umbrit de un eveniment petrecut în ultimul sfert de oră. Nemulțumit că a fost înlocuit, în minutul 78, unul dintre cei mai importanți jucători ai torinezilor, Paulo Dybala, l-a ignorat pe antrenorul Max Allegri, lăsându-l pe acesta cu mâna întinsă.

 

Dybala a părăsit nervos terenul și, cu toate că a fost consolat de Cuadrado, acesta a refuzat să dea mâna cu Allegri, după ce i-a lăsat locul în teren croatului Marko Pjaca.

 

Reacția argentinianului vine într-un moment în care el negociază cu Juventus semnarea unui nou contract. Pe de altă parte, în ultima perioadă, s-a vorbit și de faptul că Dybala va fi următorul mare jucător pentru care se vor lupta marile cluburi ale Spaniei, Real Madrid și FC Barcelona.

 

Venit la Juventus în urmă cu un an și jumătate de la Palermo, în schimbul a 32 de milioane de euro, argentinianul de 23 de ani, a marcat opt goluri pentru echipa bianconero în toate cele 21 de meciuri jucate în toate competițiile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...