Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Andone nu e interesat de zvonurile din perioada de mercato: "Sunt foarte, foarte fericit aici"

Recommended Posts

GHiPyZu.jpg

 

Prestaţiile bune pe care le are la Deportivo La Coruna l-au adus pe Florin Andone în atenţia mai multor cluburi din Premier League, dar şi a Fiorentinei. Atacantul român insistă, însă, că nu a primit vreo ofertă şi că nu-şi doreşte să plece la o altă echipă.

 

"Într-una sunt transferat, ba în Anglia, ba în Italia, ba în Germania. Eu nu am văzut nicio ofertă, nu am avut în mână nicio ofertă, de la nicio echipă. Sunt jucătorul lui Deportivo, am 5 ani contract şi sunt foarte, foarte fericit aici. Într-una văd informaţii false despre mine în presă şi zvonuri care nu sunt adevărate", a declarat jucătorul de 23 de ani, pentru Digi Sport.

 

Deşi nu a reuşit să marcheze în meciul pierdut în deplasare cu Eibar, scor 1-3, în care a ratat o mare ocazie, internaţionalul român e mulţumit de progresele făcute în acest sezon.

 

"Cred că mi-am îmbunătăţit jocul în ultimele etape, am avut prestaţii mai bune. În ultimele 10 meciuri, am dat 7 goluri. Sper să mă menţin la acest nivel, pentru că muncesc din greu, trag din greu. Sunt serios în ceea ce fac şi sper să am rezultate pozitive şi în a doua parte a campionatului", a explicat Andone.

 

La prima sa stagiune în tricoul galicienilor, Florin Andone a marcat 7 goluri şi a oferit o pasă decisivă, în 20 de meciuri. La Coruna ocupă locul 16, cu 19 puncte, 6 mai mult decât Sporting Gijon, ocupanta primei poziţii retrogradabile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...