Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Ghinion pentru Pantilimon. Românul s-a accidentat în meciul cu Millwall şi a ieşit pe targă

Recommended Posts

vpkQeVeg.jpg

 

Revenit ca titular la Watford, în meciul din turul 4 al Cupei Angliei cu Milwall, Costel Pantilimon a avut parte de ghinion.

 

Românul a ieşit accidentat în finalul primei reprize, din cauza unei accidentări.

 

În minutul 36, Mariappa a trimis o pasă greşită înapoi, iar Panti a fost obligat să iasă şi să degajeze, pentru ca Gregory să nu scape spre poartă. Fostul goalkeeper de la Manchester City a fost, însă, blocat de atacantul gazdelor şi, chiar dacă ulterior a reuşit să prindă mingea, a rămas întins pe gazon şi a avut nevoie de intervenţia staff-ului medical.

 

Internaţionalul român de 29 de ani s-a accidentat la gleznă în urma contactului cu jucătorul lui Millwall şi nu a mai putut continua jocul. Pantilimon a fost scos de pe teren cu targa, după minute bune, iar în locul său a intrat titularul obişnuit, Heurelho Gomes.

 

A fost a doua prezenţă a lui Pantilimon în actuala ediţie a Cupei Angliei şi a cincea în toate competiţiile, în acest sezon.

 

Fără portarul român, Watford a părăsit Cupa Angliei. Echipa din liga a treia engleză s-a impus la limită, scor 1-0, printr-un gol marcat pe final de Morison.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...