Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Duckadam, dezvăluiri uimitoare legate de Talpan. "Dacă aveaţi avocaţi mai buni..."

Recommended Posts

Ldmm1REg.jpg

 

Clubul Sportiv al Armatei se află în prin război cu Gigi Becali, iar Helmuth Duckadam a dezvăluit că a avut un dialog incredibil cu juristul MApN, Florin Talpan, pe 7 mai 2016.

 

"Anul trecut, înainte de 7 mai, la Casa Armatei, m-am întâlnit cu domnul Talpan. A venit să facem poze, iar la un moment dat mi-a spus: "Dacă aveaţi (n.r. Steaua, echipa lui Becali) avocaţi mai buni, câştigați de mult procesul".

 

Eu nu prea am înţeles, pentru că pe de-o parte mi-a spus ceva, dar la TV el era foarte înverşunat", a declarat Duckadam la Sport ro.

 

În anul 2015, FC Steaua a pierdut marca Steaua Bucureşti, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a respins contestaţia în anulare formulată de club la decizia din 3 decembrie prin care i-a fost anulată marca. ICCJ a anulat, pe 3 decembrie, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.

 

De la decizia ICCJ, cele două părţi au avut mai multe întâlniri pentru a discuta despre condiţiile de utilizare a mărcii Steaua, fără a ajunge la un acord concret.

 

Curtea de Apel a decis pe 21 decembrie 2016 ca Becali să nu mai poată folosi numele Steaua. În mai 2016 Tribunalul Bucureşti a decis că Fotbal Club "Steaua" Bucureşti, club finanţat de omul de afaceri George Becali, îşi poate păstra numele.

 

Hotărârea nu a fost definitivă, Armata făcând apel. Verdictul nu este definitiv şi nu este executoriu, Becali putând face apel. Dacă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va menţine decizia, Steaua va fi obligată să revină la titulatura FCSB.

CSA a anunțat că-și va face echipă de fotbal, pe care o va înscrie în Liga a 4-a, Marius Lăcătuș fiind numit coordonatorul proiectului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...