Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Şumudică, sfaturi pentru Reghe, legate de Alibec: "Dacă ei îl văd număr 10..."

Recommended Posts

skEmrNJg.jpg

 

Denis Alibec a fost folosit în ultimele amicale ale Stelei ca număr 10, în spatele vârfului împins, rol îndeplinit de celălalt transfer de marcă al lui Gigi Becali, Harlem Gnohere.

 

Marius Şumudică, cel care a avut un rol esenţial în revenirea atacantului de 26 de ani, nu e de acord cu poziţia care îi este oferită de Laurenţiu Reghecampf şi dă exemplul Gabriel Enache, cel care nu joacă la adevărata valoare, pentru că este folosit pe postul de fundaş dreapta, el având un profil ofensiv.

 

"Dacă ei îl văd pe Alibec număr 10 e problema dânșilor. Alibec e un jucător cu multe calități. Poate fi salvatorul Stelei.

Am mai fost întrebat și despre Enache dacă putea să joace fundaș dreapta. La Enache ar fi trebuit să scrie fundaș dreapta 1%. Și unii experți în fotbal au spus că poate juca fundaș dreapta, dar e imposibil. De fapt poate juca 1%, conform indexului", a spus Şumudică, la Sport.ro.

 

Denis Alibec devine ușor,ușor un lider la Steaua. Adus în această iarnă de la Astra, pentru 2,04 milioane de euro, jucătorul de 26 de ani a purtat pentru prima dată banderola de căpitan. Atacantul a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf în înfrângerea cu 1-2, suferită în fața celor de la Slovan Bratislava.

 

Alibec a fost cel care a marcat golul Stelei, fiind la prima reușită în tricoul vicecampioanei. Fostul jucător al Astrei a executat magistral o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri de poarta adversarilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...