Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Moke trage un semnal de alarmă pentru conducerea Stelei!

Recommended Posts

aKIbO5Xg.jpg

 

Cu o săptămână rămasă până la reluarea campionatului, steliştii trag tare în continuare în cantonamentul din Antalya. Roş-albaştrii se confruntă cu o criză în defensivă, dar Wilfried Moke se simte pregătit să impresioneze.

 

La o zi după amicalul pierdut în faţa lui Slovan Bratislava, titularii Stelei au efectuat un antrenament de refacere. Doar Tamaş, care a acuzat o accidentare uşoară, a fost menajat de Reghecampf. Noua achiziţie Bălasa şi ceilalţi stelişti au tras din greu la exerciţiile TRX. Titularizat de Reghecampf, Moke se simte pregătit să acopere plecarea lui Toşca, însă trage şi el un mic semnal de alarmă: lipsa concurenţei în zona fundaşilor centrali ar putea să se întoarcă precum un bumerang împotriva echipei.

 

"Concurenţa, cum a fost până acum, concurenţa e bună, sănătoasă, fără probleme. Dacă trebuie sa joc eu, joc, dar dacă trebuie să joace alt jucător, asta e. Pentru asta trebuie să existe concurenţă într-o echipă mare ca Steaua. Eu cred că dacă nu avem concurenţă, e posibil să ne relaxăm, ştii? Când există concurenţă, suntem obligaţi să ne antrenăm foarte-foarte bine în fiecare zi", a spus Moke.

 

În acest moment, roş-albaştrii au în zona centrală doar trei variante: Tamaş, Moke şi Bălaşa, cu menţiunea că acesta din urmă a fost adus pentru a acoperi banda dreaptă. În partidele de pregătire de până acum, Reghe l-a testat frecvent, pe final de meciuri, pe Tudorie în zona centrală a liniei defensive.

 

Din informaţiile Digi Sport, Becali se gândeşte serios să ia încă un fundaş central pe ultima sută de metri. Variantele Affolter şi Celeban au şanse mici să se concretizeze, însă patronul vicecampioanei a reluat pista "Ţîru".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...