Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Reveniri importante la Real Madrid, înaintea partidei cu Celta

Recommended Posts

XHj9INp.jpg

 

Real Madrid ar putea recupera o parte dintre accidentaţi înaintea partidei din campionat cu Celta Vigo, de duminică.

 

Jurnaliştii de la Marca susţin că Luka Modric, accidentat chiar într-un meci cu Celta, din sferturile Cupei Spaniei, se va alătura grupului în această săptămână şi are chiar şanse să fie pe teren pe Balaidos.

Revenirea mijlocaşului croat este şi mai important având în vedere că germanul Toni Kroos, suspendat, nu poate fi folosit împotriva Celtei.

 

James Rodriguez şi Pepe au şi ei şanse mari să joace în partida de la finalul săptămânii. Mijlocaşul columbian n-a mai jucat din 7 ianuarie, iar fundaşul portughez din 18 decembrie. Ambii s-au accidentat la şedinţe de pregătire ale "galacticilor".

 

Zinedine Zidane s-a confruntat cu o criză a accidentărilor fără precedent în acest sezon. 19 fotbalişti ai madrilenilor au avut probleme medicale în acest sezon, iar perioada de indisponibilitate a acestora însumează aproape trei ani de accidentări.

 

James Rodriguez, Pepe, Lucas Vazquez, Marcelo, Isco, Carvajal, Modric, Marcelo, Danilo, Ramos şi Coentrao sunt cei zece jucători care au suferit leziuni după Mondialul cluburilor, disputat în decembrie.

Cei mai accidentaţi jucători din acest sezon sunt Gareth Bale şi Casemiro, singurii care au adunat peste 50 de zile de indisponibilitate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...