Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Juventus domină Italia. Bonucci, cel mai bun jucător din Serie A în 2016. Allegri, cel mai bun antrenor

Recommended Posts

GvnurPy.jpg

 

Fundaşul echipei Juventus Torino, Leonardo Bonucci, a fost desemnat de Asociaţia Fotbaliştilor din Italia, cel mai bun jucător din Serie A în 2016, iar tehnicianul campioanei, Massimiliano Allegri, a fost ales cel mai bun antrenor al anului, informează site-ul oficial al UEFA.

 

Juventus Torino a fost aleasă cea mai bună echipă a anului, iar cel mai bun arbitru din 2016 a fost desemnat Nicola Rizzoli. Așa cum era de așteptat, campioana ultimelor 5 sezoane din Italia are și cei mai mulți reprezentanți în echipa ideală.

 

Echipa ideală din Serie A în anul 2016 este următoarea:

 

Gianluigi Buffon (Juventus Torino) - Andrea Barzagli (Juventus Torino), Leonardo Bonucci (Juventus Torino), Giorgio Chiellini (Juventus Torino), Kalidou Koulibaly (SSC Napoli) - Paul Pogba (Juventus Torino/Manchester United), Marek Hamsik (SSC Napoli), Miralem Pjanic (AS Roma/Juventus Torino), Radja Nainngolan (AS Roma) - Paulo Dybala (Juventus Torino), Gonzalo Higuain (SSC Napoli/Juventus Torino).

 

Fundașul lui Juventus a fost inclus la începutul anului și în echipa ideală din 2016 stabilită de UEFA. Bonucci a primit 261.030 de voturi. Din aceeași formație a mai făcut parte încă un jucător al campioanei Italiei. Este vorba de veteranul Gianluigi Buffon (323.036 de voturi). Cei doi s-au regăsit și în echipa cea mai bună formație din 2016 și în opinia celor de la L'Equipe.

 

Bonucci este în prezent cotat de site-urile de specialitate la 40 de milioane de euro și în finalul lui 2016 a semnat un nou contract cu Juventus. Internaționalul italian are un salariu de 4,5 milioane de euro pe an până în vara lui 2021.

În vârstă de 29 de ani, Bonucci. a fost achiziţionat de Juventus Torino în vara anului 2010 de la AS Bari, pentru 15,5 milioane de euro. Fundașul italian a mai evoluat în cariera sa la Inter, Treviso, Pisa, Genoa și Bari.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...