Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Înainte de a ajunge la Karabukspor, Papp a fost refuzat de Dinamo

Recommended Posts

TE8b6mj.jpg

 

Paul Papp putea deveni un alt jucător care bifează în carieră cele mai galonate echipe ale României, Steaua şi Dinamo. Fostul fundaş al roş-albaştrilor ar fi putut ajunge în această iarnă în "Ştefan cel Mare".

 

Înainte de a ajunge la Karabukspor, acolo unde va câştiga un salariu infinit mai mare decât ar fi făcut-o la Dinamo, internaţionalul ajuns la 27 de ani a fost oferit grupării lui Ioan Andone, dar a fost refuzat.

 

Chiar dacă ar fi pierdut la factorul financiar, Papp ar fi acceptat să joace în Liga 1, pentru a rămâne în vederile selecţionerului Christoph Daum.

 

Între timp, acesta a ajuns la un acord cu echipa unde mai evoluează Cristi Tănase, Marius Alexe, Iasmin Latovlevici şi Valerică Găman şi va câştiga câte 600.000 de euro pe fiecare din cei 3 ani e contract.

Decizia dinamoviştilor de a refuza un fundaş cu experienţa lui Papp este curioasă, mai ales că Andone nu se poate baza în acest moment decât pe Nedelcearu, Popescu, Maric şi puştiul Denis Ciobotariu. Mai mult, tehncianul nu a fost mulţumit de randamentul croatului de 29 de ani şi Papp ar fi reprezentat o soluţie viabilă.

 

Papp a părăsit Steaua în această vară după două sezoane, în care a reuşit să câştige titlul, Cupa României şi Cupa Ligii. Papp a îmbrăcat de 18 ori tricoul echipei naţionale şi a înscris trei goluri, în timp ce la Steaua a evoluat de 63 de ori şi a punctat de trei ori.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...