Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Gabriel Jesus, la prima ”dublă” pentru City. Brazilianul a adus victoria în prelungiri!

Recommended Posts

ycvlauR.jpg

 

După ce, etapa trecută, a marcat primul său gol pentru Manchester City, în victoria ”cetățenilor”, cu 4-0, de la Londra, împotriva lui West Ham, Gabriel Jesus a adus, duminică, victoria echipei sale, în partida cu Swansea City.

 

Formația antrenată de Pep Guardiola s-a impus cu 2-1 în fața lui Swansea, pe ”Etihad Stadium”, după ce Gabriel Jesus, cel care a deschis scorul, a marcat și golul care a adus toate punctele pentru Manchester City, în prelungiri.

Brazilianul de 19 ani venit de la Palmeiras pentru 33 de milioane de euro a deschis scorul în minutul 11, cu o reluare spectaculoasă din careul mic.

 

În momentul în care City părea să se îndrepte spre un succes la limită în fața galezilor, Gylfi Sigurdsson a egalat cu un șut pe jos, din afara careului, în minutul 81. Gabriel Jesus a punctat însă din nou, în minutul 90+2, tot din careul de 6 metri, asta după ce, Fabianski s-a opus la mingea pe care sud-americanul a reluat-o cu capul în urma unei centrări a lui David Silva.

 

Gabriel Jesus are trei goluri marcate pentru Manchester City, în Premier League, în tot atâtea meciuri jucate, în campionat. El și-a făcut debutul pe finalul partidei cu Tottenham (2-2), după care a fost integralist atât cu Crystal Palace, în Cupa Angliei, cât și în cele două meciuri din această săptămână în care a reușit să puncteze, cu West Ham și cu Swansea.

 

După victoria obținută contra ”lebedelor”, City a revenit pe podium (locul 3 cu 49 de puncte, cu 10 mai puține de cât liderul Chelsea), profitând de înfrângerile suferite de Arsenal (0-3 cu Chelsea) și Liverpool (0-2 cu Hull).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...