Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Accidentare horror la Barcelona! Va rămâne însemnat pe viață după ce portarul l-a umplut de sânge

Recommended Posts

91sB9ji.jpg

 

Barcelona a anunţat şi verdictul în cazul accidentării lui Rafinha. Mijlocaşul brazilian a suferit o fractură la nas în partida câştigată cu 3-0 de catalani contra lui Athletic Bilbao.

Rafinha Alcantara a fost titular în victoria categorică a Barcelonei, 3-0 cu Athletic Bilbao, însă n-a prins finalul meciului pe teren, din cauza unei accidentări care le dă fiori admiratorilor săi.

 

Mijlocaşul brazilian a fost înlocuit în minutul 54 de croatul Ivan Rakitic după ce a suferit o accidentare extrem de urâtă: a fost tăiat cu crampoanele, deasupra arcadei, chiar de coechipierul Marc Andre Ter Stegen. Atenție, imaginile pot avea un puternic impact emoțional.

 

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a postat imediat după meci, pe reţelele de socializare, imagini-horror cu modul în care arată după nefericitul accident de pe Camp Nou. Va rămâne cu siguranță cu o cicatrice urâtă după vindecarea acestei răni adânci.

 

Rafinha traversează cel mai bun campionat în tricoul Barcelonei: are cinci goluri marcate în 12 partide, în Primera Division.

 

Aflat încă de la vârsta de 13 ani la Barcelona, brazilianul a jucat doar la gruparea catalană cu excepţia sezonului 2013-2014, în care a fost împrumutat la Celta Vigo.

 

68 de meciuri a jucat Rafinha pentru Barcelona, în toate competiţiile

10 goluri a marcat brazilianul pentru prima echipă a catalanilor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...