Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Duelul cu Atletico Madrid a făcut victime. Barcelona l-a pierdut pe Mascherano

Recommended Posts

geD4dHR.jpg

 

Echipa lui Luis Enrique s-a calificat cu emoții în finala Cupei Spaniei, dar l-a pierdut pe Javier Mascherano (32 de ani) pentru perioada următoare. Catalanii au anunțat pe site-ul oficial că jucătorul sud-american a suferit o accidentare în finalul duelului de pe Camp Nou.

 

Trimis pe teren în minutul 62 al duelului cu Atletico Madrid, Javier Mascherano a suferit o accidentare la bicepsul femural al piciorului stâng, iar presa din Spania anunță că argentinianul va fi indisponibil între două și trei săptămâni. Astfel, Mascherano va rata manșa tur a duelului cu PSG din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Meciul este programat pe 14 februarie.

 

Ținând cont că va sta departe de gazon cel puțin două săptămâni, Mascherano va mai rata și meciurile din campionat cu Deportivo Alaves (11 februarie - în deplasare) și Leganes (18 februarie - acasă). Ambele partide vor fi transmise ÎN DIRECT de Digi Sport.

 

Cel mai probabil, Mascherano va evolua din nou în echipa lui Luis Enrique pe 26 februarie, atunci când Barcelona va juca în campionat, pe terenul lui Atletico Madrid. Partida va fi ÎN DIRECT pe Digi Sport, iar cele ma importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro

 

Mascherano a evoluat în 26 de meciuri pentru Barcelona în actuala stagiune. Argentinianul a bifat 15 prezențe în campionat, 4 în Cupa Spaniei, două în Supercupa Spaniei și 5 în UEFA Champions League. Deși a jucat peste 300 de meciuri oficiale pentru Barcelona de când a fost adus de la Liverpool, în 2010, Mascherano nu a reușit niciun gol pentru gruparea de pe Camp Nou.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...