Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Roș-albaștrii au avut multe ocazii în Gruia, dar n-au câștigat iar asta l-a nemulțumit pe Gigi Becali. Finanțatorul a făcut o analiză a echipei, mai a

Recommended Posts

Rvr6wWI.jpg

 

Roș-albaștrii au avut multe ocazii în Gruia, dar n-au câștigat iar asta l-a nemulțumit pe Gigi Becali. Finanțatorul a făcut o analiză a echipei, mai ales a achizițiilor, iar Mihai Bălașa a fost singurul care a intrat în colimator.

 

Omul de afaceri crede că fostul jucător al celor de la AS Roma nu se descurcă pe dreapta și că de acum înainte trebuie să joace doar în centrul defensivei. MM Stoica i-a transmis lui Becali că evoluția lui Bălașa a avut circumstanțe atenuante, pentru că jucătorul nu este de mult timp la Steaua și nu este pus la punct nici cu pregătirea fizică.

 

Becali nu mai ține cont de nimic și a spus, la sport.ro, că de acum înainte Bălașa va face pereche cu Tamaș în centru defensivei, în timp ce fundaș dreapta va fi trecut, cel mai probabil, Ovidiu Popescu. 

 

În aceste condiții, Wilfred Moke va fi cel ”sacrificat”. Francezul, în vârstă de 28 de ani, despre care Dumitru Dragomir a spus că va fi unul dintre viitoarele produse de export ale Stelei, va ieși din primul 11, mai ales că de la mijloc în sus Reghe are foarte multe soluții.

 

În prima echipă are șanse considerabile de a reintra și Ricky Boldrin. Suspendat pentru meciul cu ardelenii, brazilianul are în continuare girul lui Becali, care a spus că el trebuie să joace în spatele atacantului până se va reface Florin Tănase.

 

Cum poate arăta Steaua în meciul cu Voluntari

 

Fl. Niță - Ov. Popescu, Bălașa, Tamaș, Momcilovic - Pintilii, Sulley - Jakolis, Boldrin, De Amorim - Gnohere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...