Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Toșca, foarte optimist după debut: "Vom lua 3 puncte!". Ce spune despre antrenor

Recommended Posts

v0uwXce.jpg

 

Alin Toșca se pregătește pentru al doilea meci în tricoul lui Betis. Foarte optimist după partida în care a evoluat contra lui Messi și Suarez, în remiza cu Barcelona, scor 1-1, Toșca este convins că Betis se va impune în fața Valenciei, ÎN DIRECT la Digi Sport.

 

"Cred că suntem mai buni decât Valencia, deși ei au o calitate foarte bună. Totuși, forța grupului primează și vom lua cele 3 puncte, îmi doresc foarte mult acest lucru", a spus Toșca, la emisiunea Fotbal European, de pe Digi Sport 1.

 

Fostul apărător al Stelei este încântat de sistemul de joc folosit de Betis și spune că poate juca și în bandă, dacă antrenorul Victor Sanchez îi va cere acest lucru.

 

"Am fost adus pentru postul de fundaș central stânga, noi jucăm într-un sistem 3-5-2, diferit față de cel de la Steaua. Dar pot juca și în bandă, am făcut-o și la națională, am vorbit asta cu antrenorul. Îmi place acest sistem și cred că mi se potrivește foarte bine. Am avut emoții, dar îmi place să fie presiune, pentru că asta mă ajută", a mai declarat jucătorul lui Betis.

 

Fost jucător între 1999 și 2003 la Betis, Iulian Filipescu nu a fost uitat de suporteri. "Avem un antrenor secund care a jucat cu Filipescu și toți îl cunosc. El face parte din istoria lui Betis", este convins Toșca.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Edited by AdriaN

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...