Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Scene incredibile cu patronul Stelei: ”Când ne întâlnim la meciuri, ies scântei. Au fost celebre câteva faze, s-a supărat”

Recommended Posts

hKwKwzk.jpg

 

Dan Matei Agathon, fostul ministru al Turismului, a fost prezent în această dimineață la emisiunea Digi Sport Matinal. Acesta a vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu patronul Stelei, George Becali.

 

Cunoscut drept ”câine” convins și membru al clubului FC Dinamo, Dan Matei Agathon a declarat că față de patronul Stelei îl leagă o prietenie mai veche. Tot el dezvăluie că pe de altă parte, la derby-urile Steaua – Dinamo, obișnuiesc să iasă scântei între ei doi, iar Gigi Becali preferă să plece.

 

”Jumătate din România îl iubește pe Becali, cealaltă îl urăște. Din cei care îl iubesc, 10% îl divinizează. Iar din cei care îl urăsc, 10% i-ar lua gâtul.

 

Eu țin foarte mult la Gigi Becali, dar de fiecare dată când ne întâlnim la un meci de fotbal ies scântei. Au fost celebre câteva scene cu mine și cu el. S-a supărat și a plecat la pauza meciului.

 

Îmi aduc aminte că puneam mâna pe telefon și îi spuneam că ”foarte bine că ai plecat că a dat Dinamo gol”. Pe de altă parte, apreciez niște gesturi pe care le face, de tip umanitar.

 

Când a fost pe nedrept acuzat eu am fost unul dintre puținii care l-au apărat. Eu sunt dinamovist, depinde și de lucrul ăsta, cum te situezi în viață”, a spus Dan Matei Agathon, care a mai adăugat:

 

”Eu am prieteni chiar printre fotbaliștii de la Steaua, am foarte mulți prieteni steliști, dar Steaua înseamnă echipa care a câștigat Cupa Campionilor Europeni.

 

Asta de acum înseamnă Marius Lăcătuș, Balint, Pițurcă, Dan Petrescu, Gică Popescu, jucătorii care au făcut-o echipă mare.

 

La ora actuală, nu avem Steaua, avem ba FCSB, ba Fotbal Club Steaua Becali”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...