Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Atuurile Viitorului în lupta pentru titlu: "Suntem tineri, imprevizibili şi talentaţi"

Recommended Posts

doWz9rk.jpg

 

Viitorul a încheiat 2016 pe primul loc în Liga 1 şi a început noul an la fel de bine, cu o victorie pe terenul lui Dinamo, scor 2-1, care le-a adus constănţenilor calificarea matematică în play-off.

 

Cu toate acestea, managerul tehnic al liderului, Gică Hagi, insistă că echipa sa are cele mai mici şanse la titlu, deşi recunoaşte că jucătorii pe care îi are la dispoziţie au calităţile necesare pentru a se implica în lupta pentru primul loc.

 

"Am început anul cu o victorie importantă la Dinamo, lucrurile merg bine, suntem încrezători şi aşteptăm play-off-ul. Va fi foarte greu acolo. Am spus că suntem ultimii care au un cuvânt de spus.

 

Celelalte echipe sunt valoroase, sunt puternice. Noi suntem tineri, imprevizibili şi talentaţi. Vom vedea cât de puternici o să fim ca să ne batem chiar să câştigăm titlul", a declarat Hagi, la "Digi Sport Special".

 

Până la confruntările cu parfum de titlu, Hagi îşi avertizează elevii că trebuie să continue prestaţiile bune din sezonul regulat. Viitorul joacă luni, de la ora 17:30, cu Pandurii Tg. Jiu, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

 

"Orice victorie înseamnă puncte şi multe puncte înseamnă că rămânem acolo sus, în frunte, pe primul loc. Ne dorim asta. Le-am spus jucătorilor să fim serioşi, uniţi şi să muncim în continuare la fel, pentru că formăm o echipă foarte bună", a spus Gică Hagi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...