Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Xabi Alonso și-a luat adio de la Champions League chiar pe Bernabeu: ”Acum e momentul să-i urez succes Realului”

Recommended Posts

Guest wLLy

58f7431995f9cfbf360f507b

 

 

Xabi Alonso a ratat șansa de a mai cuceri o Ligă a Campionilor în ultimul său sezon al carierei, după ce Bayern Munchen a fost eliminată în sferturile de finală, de către Real Madrid.

 

 

Chiar dacă a revenit pe Santiago Bernabeu ca adversar, mijlocaușul basc de 35 de ani a fost aplaudat la scenă deschisă în momentul în care a fost înlocuit cu Thomas Muller, în minutul 75 al meciului.

Acest moment îmi va rămâne în minte pentru restul vieții. Am avut mari emoții, a fost ceva special să-mi iau la revedere celor de pe Santiago Bernabeu, într-o seară mare de Champions League precum aceasta”, a declarat Xabi Alonso, după meci, conform Marca.

 

 

Deși le este recunoscător fanilor lui Real Madrid pentru primirea de care a avut parte, fostul jucător al lui Real Sociedad și Liverpool n-a putut să nu amintească despre eliminarea incorectă a lui Arturo Vidal, din minutul 84.

Am jucat cât de bine am putut, dar acel cartonaș roșu a fost decisiv. În 11 oameni, ne-am fi bătut până la final. Acum este momentul să-i urez succes lui Real Madrid”, a adăugat veteranul de 35 de ani.

 

Xabi Alonso a câștigat două Ligi ale Campionilor în cariera sa, cu Liverpool în 2005 și cu Real Madrid în 2014. Cu echipa națională a Spaniei, acesta a devenit atât campion european (2008 și 2012), cât și campion mondial (2010).

 

 

Link: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Champions+League/Xabi-Alonso-si-a-luat-adio-de-la-Champions-League-chiar-pe

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...