Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Sumă-record pe care Real Madrid o poate obţine din vânzări în această vară

Recommended Posts

59424fe995f9cf5ab9a825cc

 

 

Real Madrid poate obţine o sumă-record din vânzări de fotbalişti în această vară. 160 de milioane de euro e suma pe care "galacticii" ar putea să o primească, potrivit estimărilor jurnaliştilor de la Marca.

 

Cea mai mare sumă ar putea fi obţinută pentru Alvaro Morata, care ar putea ajunge la Manchester United.

 

90 de milioane de euro solicită Real Madrid pentru transfer, însă cei de la Marca anticipează că atacantul spaniol va fi vândut pentru 75 de milioane de euro, aceeaşi sumă cu care a fost cedat argentinianul Angel Di Maria, tot la Manchester United, în 2015.

 

Columbianul James Rodriguez este şi el pe picior de plecare, iar madrilenii solicită 70 de milioane de euro pentru transfer.

 

"Galacticii" vor obţine opt milioane de euro şi pentru Diego Llorente, de la Real Sociedad, în timp ce Mariano Diaz va fi şi el cedat pentru cinci milioane de euro.

 

Fabio Coentrao va reveni în Portugalia, în timp ce Pepe va ajunge la PSG liber de contract, după încheierea contractului cu Real Madrid.

 

Cea mai mare sumă obţinută până acum de madrileni pentru transferuri a fost în 2013: 113,5 milioane de euro. În acel an, Mesut Ozil a fost vândut la Arsenal pentru 47 de milioane de euro, iar Gonzalo Higuain la Napoli, în schimbul a 39 de milioane de euro.

 

Cea mai mare parte a sumei de transfer ar putea fi investită pentru aducerea perlei lui Monaco, Kylian Mbappe, principala ţintă a verii pentru echipa lui Zinedine Zidane.

 

Sursa: DIGI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...