Jump to content
Sign in to follow this  
Legolas

Nationala statului Togo, mitraliata in Angola! Jucator de la Vaslui, ranit!

Recommended Posts

Cu doar doua zile inainte de inceperea Cupei Africii la fotbal, un autobuz care transporta jucatorii statului Togo a fost tinta unui atac armat, pe teritoriul Angloei.

 

Potrivit editiei online a cotidianului francez Le Figaro, in urma atacului au fost ranite sase persoane din autocarul delegatiei togoleze, iar soferul autocarului care transporta bagajele jucatorilor a decedat in urma ranilor.

 

Printre cei loviti de gloante se numara si Serge Akakpo, fundasul lui FC Vaslui, care a primit doua gloante in spate, informeaza www.sport.ro.

 

Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Lacatus, a declarat ca familia lui Akakpo a anuntat ca starea acestuia este stabila. Fotbalistul a fost operat pentru a i se extrage cele doua gloante, care nu i-au afectat niciun organ vital.

 

"Portarul nostru Kodjovi Obilale a fost ranit la picioare. Serge Akakpo, care joaca in Romania, a fost impuscat in spate, n zona rinichilor. El a pierdut mult sange, este grav. Atasatul nostru de presa a fost ranit la brat. Eu am fost cel care l-am bandajat in autocar. Glontul i-a strapuns bratul. Au fost raniti, de asemenea, antrenorul cu portarii si medicul nostru, au fost impuscati in picioare", a declarat Richmond Forson, pentru editia on-line a cotidianului francez 20minutes.

 

"S-a tras mult asupra autocarului cu care erau transportate bagajele si care circula in fata noastra. Probabil ca atacatorii credeau ca noi suntem in acel autocar. Soldatii care ne-au escortat au reusit sa-i respinga pe teroristi si ne-au condus apoi la spital. Am vazut moartea cu ochii. Se tragea, apoi era liniste. Apoi, dupa alte doua minute sa tragea din nou", a continuat Forson.

 

Atacantul Thomas Dossevi, care evolueaza in Franta, la Nantes, a declarat: "Am fost mitraliati ca niste caini si a trebuit sa stam ascunsi sub scaune circa 20 de minute, pentru a ne feri de gloante".

 

"Ne gandim daca mai are sens sa mergem la Cupa Africii", a spus seful federatiei din Togo.

 

Togo ar trebui sa debuteze la Cupa Africii impotriva Ghanei, meci programat pentru luni.

 

 

Sursa : Stirile PRO TV

Share this post


Link to post
Share on other sites

- Numele in joc:danyxbecali

- Motivul pentru care doresti sa intri:ca sa vad cum e ca nu am mai vazut acest gang :X

- Ce level ai:6

- Ce varsta ai:14

- In ce alte factiuni ai fost inainte :nici unul

- Iti sti regulile de la Job-u dorit?:Da

- Screen Shot LVL: ----------------------------

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aloo.. crezi ca esti la samp aici ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...