Jump to content
Sign in to follow this  
fade

Radu Stefan laudat dupa meciul cu Palermo din Cupa Italiei

Recommended Posts

Radu Stefan laudat dupa meciul cu Palermo din Cupa Italiei

 

Fundasul roman Stefan Radu, care a foast integralist la Lazio Roma in meciul castigat, cu scorul de 2-0, pe teren propriu, cu US Palermo, in optimile Cupei Italiei, a fost laudat de presa italiana pentru prestatia avuta in partida de joi.

 

"Experienta si eleganta. Sigur ca de fiecare data la inchidere, confirma lucrurile bune aratate in aceasta prima parte a sezonului. A iesit cu usurinta cu mingea la picior din defensiva aratand, din nou, ca are foarte multa personalitate. Indispensabil", a notat site-ul Tuttomercatoweb.com legat de prestatia fundasului roman pe care a apreciat-o cu 7.

 

Aceeasi nota a primit-o Radu si din partea site-ului sportvai.it, care a specificat ca fundasul roman a practicat un joc sigur: "Partida buna facuta de fundasul central roman al echipei Lazio Roma. Radu a aratat ca se descurca intodeauna bine cand urca in atac".

 

Site-ul mediagol.it l-a notat pe fundasul Stefan Radu cu 6, aceeasi nota pe care au primit-o coechipierii sai Del Nero, Stendardo, Baronio si Mauri.

 

Formatia Lazio Roma a castigat, joi, cu scorul de 2-0, disputa cu US Palermo, din optimile Cupei Italiei, prin golurile marcate de Kolarov '47 si Floccari '74. Stefan Radu a fost integralist la echipa gazda, in timp ce la Palermo, Dorin Goian si Cristian Melinte, nu au jucat.

 

Mediafax

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se pare ca romanii fac impresie buna afara! Bravo lor

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...