Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

fade

'Magiun' Barbu, aproape de o noua minune in Stefan cel Mare

Recommended Posts

La zece ani de la meciul de neuitat dintre Dinamo si Foresta (4-5), Marin 'Magiun' Barbu a fost aproape de o noua revenire miraculoasa in Stefan cel Mare. Dinamo a condus Astra cu 2-0, insa prahovenii au revenit si au preluat conducerea, avand 3-2 cu un sfert de ora inainte de final. Dinamo a reusit insa sa mai inscrie o data si s-a terminat 3-3, scor care le asigura "cainilor" prezenta in Liga Europa.

 

Ploiestenii au patruns relaxati pe teren dupa infrangerea lui Poli Iasi de la Bistrita, care ii mentine in mare masura si la anul in Liga 1, astfel ca partida din Stefan cel Mare a fost una plina de spectacol.

 

Mihalache a reluat in bara in minutul 7, iar cateva secunde mai tarziu Curca a fost nevoit sa intervina salvator la o lovitura de cap a lui Rohat, care se ducea in plasa.

 

Dinamovistii au reusit sa deschida scorul la primul atac. Miron a iesit hazardat pe o lovitura de colt si i-a permis lui Scarlatache sa inscrie in minutul 10, cu o lovitura de cap din centrul careului.

 

Peste doar doua minute, Miron a gafat din nou, faultandu-l pe Alexe in suprafata de pedeapsa, astfel ca Florin Bratu a putut sa inscrie din lovitura de la 11 metri.

 

Avandu-l pe banca pe 'Magiun' Barbu, omul care a scris istorie cu Foresta in Stefan cel Mare, Astra a crezut in sansa ei si a redus din diferenta in minutul 30, cand Vadrariu a transformat o lovitura libera.

 

Prahovenii au prins curaj, insa arbitrul Comanescu a refuzat sa acorde o lovitura de pedeapsa in mintuul 37, dupa o intrare din spate a lui Molinero asupra lui Stan.

 

Dinamo s-a 'taiat' dupa pauza, iar Astra a egalat in minutul 48, cand Takayuki a dejucat o iesire la ofsaid si l-a invins pe George Curca printr-o lovitura de cap.

 

Ocaziile la poarta lui Curca s-au inmultumit, Vadrariu lovind bara. Tanarul mijlocas al prahovenilor s-a revansat insa in minutul 76, cand a driblat toata apararea adversa si a facut 3-2 dupa o actiune de exceptie.

 

"Cainii" s-au trezut dupa primirea golului si au avut nevoie de doar patru minute pentru a egala, prin Adrian Cristea, dupa un sut plasat de la 20 de metri.

 

S-a terminat 3-3, rezultat care ii asigura lui Dinamo prezenta in sezonul urmator al Ligii Europa.

 

Onlinesport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...