Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RaduReleu

Bale, noua senzaţie a Europei! 'E fenomenal'! Vezi cine îl consideră pe galez 'de neoprit'

Recommended Posts

Laudele nu mai contenesc pentru Gareth Bale. După cele două meciuri cu Inter Milano din Liga Campionilor, în care galezul a făcut ravagii în apărarea "nerazzurilor", brazilianul Maicon, fundaşul formaţiei din Milano, a recunoscut că Bale poate ajunge unul dintre cei mai buni jucători din lume.

 

"Bale este fenomenal. A făcut un joc foarte bun, este un adevărat campion. Merită lăudat. Ştiam de ce este capabil, dar ne-a fost imposibil să-l oprim".

 

Şi Luka Modric, coechipierul său de la Tottenham, are numai cuvinte de laudă pentru tânărul jucător: "Nu ştiu cum ar putea fi oprit. Dacă va juca în continuare cum a jucat în ultimele meciuri, va fi imbatabil".

 

"Este incredibil de rapid. Acum toată lumea poate vedea ce jucător de clasă este", a continuat croatul.

 

"După meciul cu FC Twente am spus că poate juca pentru orice club din Europa şi a demonstrat acest lucru tocmai împotriva Campionilor Europei, Inter Milano", a continuat Modric.

 

Deşi recunoaşte că Bale este un jucător fenomenal, Massimo Moratti a ţinut să sublinieze că nu va plăti suma de 50 milioane de euro despre care s-a speculat în presă.

 

"Bale? S-a descurcat foarte bine şi la Milano şi la Londra, dar deja ştiam de ce este capabil. Totuşi nu suntem dispuşi să plătim o asemenea sumă de bani pe el", a declarat preşedintele clubului Inter Milano.

 

Când a fost întrebat motivul pentru care Inter a pierdut pe White Hart Lane, Moratti a declarat: "Ce s-a întâmplat? Aş vrea să ştiu şi eu. Nu am plănuit jocul cum trebuie".

 

"Nu este cazul să reacţionăm într-un mod exagerat, dar trebuie să înţelegem ce s-a întâmplat în meciul de la Londra pentru că nu putem juca în acest fel dacă vrem să ne atingem obiectivele", a mai adăugat preşedintele Moratti.

 

 

Sursa: prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 goluri in meciul cu Inter din Tur , 2 pase de gol in Retur (cu acele sprinturi care a lasat masca apararea Italienilor ) , pot spune ca pretul lui a crescut cu mult peste cat era.Orice echipa care il va achizitiona , nu va regreta de acest transfer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...