Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RaduReleu

"Beckham este un porc egoist!" Vezi cine îl acuză pe starul englez

Recommended Posts

Anunţul că David Beckham s-a înţeles cu Tottenham şi ar putea debuta chiar împotriva celor de la Manchester United, acolo unde a devenit cu adevărat o stea, nu a bucurat pe toată lumea. Ba, pe unii i-a înfuriat la culme!

 

"Beckham este un porc egost. Nu-l interesează decît banii. Mă mir că la LA Galaxy nu există nimeni cu <bile> care să-i spună că nu are voie să joace în Europa cît timp este sub contract cu echipa noastră", citează The Sun poziţia suporterilor formaţiei care în sezonul recent încheiat a fost la un pas de titlu.

 

Beckham, 36 de ani în luna mai, are doar 55 de apariţii în cele patru sezoane la LA Galaxy. La precedentul său contract în Europa, la Milan, s-a accidentat grav la tendonul lui Ahile şi nu a putut juca şase luni.

 

The Sun susţine că un oficial al americanilor ar fi confirmat nemulţumirea antrenorului Bruce Arena , care nu vede cu ochi buni aceste transferuri: "Nu fac bine nici clubului, nici lui Beckham".

 

În urmă cu patru ani, Beckham a plecat de la Real Madrid la LA Galaxy pentru un contract total de 250 de milioane de dolari pe cinci ani.

 

 

Sursa: gsp.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...