Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RaduReleu

"Furat" de arbitru, Boloni l-a insultat şi a fost eliminat la 2-3 cu Sochaux » Plin de nervi!

Recommended Posts

După încă o înfrîngere cu multe greşeli de arbitraj, antrenorul lui Lens a răbufnit: "Sînt furios. Aroganţa l-a împiedicat să vadă lucrurile clar"

 

 

Nu e bine deloc pentru Loţi Boloni. N-a mai învins cu Lens din 22 ianuarie, de la 2-0 în faţa lui Caen pe teren propriu. De atunci, a mai adunat doar două puncte în patru meciuri. Iar sîmbătă, cu Sochaux, a pierdut în premieră acasă (2-3), chiar dacă echipa sa a egalat la doi.

 

Numai că, acum, arbitrul Bartolomeu Varela şi asistenţii săi au greşit de patru ori împotriva lui Boloni. Cei trei l-au exasperat pe antrenorul lui Lens, care n-a mai rezistat. După ce i s-a refuzat al doilea penalty şi Sochaux a marcat golul victoriei în urma unei lovituri libere dictate greşit, Loţi a început să protesteze zgomotos. "L-a insultat pe Varela", a comentat L'Equipe, notînd că, în minutul 68, arbitrul l-a eliminat pe tehnicianul român.

"Sînt furios. Aroganţa «centralului» l-a împiedicat să vadă lucrurile clar. Totul a fost contra noastră", s-a plîns Boloni, care va avea o nouă partidă tare pe 26 februarie: la Rennes, cu una dintre cele mai bune echipe din Ligue 1.

 

 

"Cînd m-a eliminat, arbitrul mi-a zis că ştie că a greşit împotriva lui Lens, dar că nu-l interesează. Şi m-a trimis în tribună"

Ladislau Boloni, antrenor Lens

 

 

19 este locul lui Lens în Ligue 1 cu Loţi Boloni antrenor; are 24 de puncte în 24 de partide; e la două puncte de ultima echipă care se salvează

 

4 meciuri consecutive fără victorie are Boloni la Lens: două eşecuri şi două egaluri

 

 

Greşeli de arbitraj la Lens - Sochaux

»Minutul 2 Nu s-a dat penalty pentru gazde (fault Faty asupra lui Maoulida)

»Minutul 43 Anin (Sochaux) l-a lovit cu capul în figură şi i-a dat o palmă lui Maoulida (foto), care l-a împins; trebuia eliminat doar primul; au fost eliminaţi amîndoi

»Minutul 63 Nu s-a dat penalty pentru gazde (fault Martin asupra lui Demont)

»Minutul 66 Lovitura liberă din care s-a marcat golul victoriei oaspeţilor a fost acordată după un fault inexistent

 

Jucătorii lui Loţi se bat între ei

Sîmbătă dimineaţă, la un antrenament uşor înaintea meciului cu Sochaux, portarul Runje şi aripa Akale s-au certat la un "5 contra 2" şi au sărit să se bată, fiind despărţiţi de colegi. Nu e prima oară cînd se întîmplă la Lens în acest sezon. Pe 2 octombrie, în plin joc (0-3 la Sochaux), Kovacevici şi Demont s-au lovit reciproc. La sfîrşitul acelei luni, Demont şi-a fracturat 3 degete după ce a dat un pumn în zid (tocmai se "războise" cu Jemaa). Sîmbătă, la finalul partidei cu Sochaux, acelaşi Jemaa, extrem de nervos, l-a bruscat pe antrenorul secund Tournay (foto) şi a şutat într-un ghiveci (spre vestiare). Văzînd că totul a fost înregistrat, Boloni a zîmbit la camere!

 

 

Sursa: gsp.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...