Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KAHN

Hagi a mai exclus o vedetă din lotul Galatei!

Recommended Posts

Nu trece săptămână fără ca numele lui Gică Hagi să nu apară pe prima pagină a ziarelor din Turcia, şi nu neapărat cu lucruri pozitive.

 

Nemulţumit de rezultatele slabe pe care le-a înregistrat până în prezent, "Regele" a început curăţenia la echipă, primii vizaţi fiind vedetele echipei.

 

După ce a scăpat de Misimovic, nemulţumit de atitudinea lui Milan Baros la antrenamentul de ieri dimineaţă, Hagi l-a trimis mai devreme la vestiare.

 

Cehul a comentat mai toate deciziile antrenorului român la sedinta de pregatire, iar lucrurile au degenerat în timpul unui joc-şcoală, în care Baros nu a fost de acord cu poziţia pe care a fost pus să evolueze.

 

Hagi s-a enervat şi i-a transmis fotbalistului că va juca acolo unde este pus, fără alte comentarii.

 

"Aici vreau să joci, ai înţeles?", i-a spus Hagi lui Milan Baros, care nu s-a potolit.

 

"Ăsta e nebun", ar fi spus cehul, aceasta fiind picătura care a umplut paharul pentru Hagi, care l-a trimis la vestiare şi l-a exclus din lot: "Cine e antrenorul aici? Eu sau tu?"

 

Cehul, extrem de nervos, a trecut câteva minute pe la sala de forţă după care s-a urcat în maşină şi a plecat din cantonament.

 

Presa din Turcia scrie că Baros, care nu a fost inclus în lotul pentru partida cu Ankaragucu, aşteaptă revenirea în ţară a preşedintelui Adnan Polat pentru a-i cere acestuia să-l demită pe Hagi.

 

sursa: http://www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...