Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

the_night

GAZ Metan Mediaş merge

Recommended Posts

Mediaşul lui Cristi Pustai s-a calificat aseară(21/07/2011) în turul III preliminar al Europa League după 2-0 cu KuPS. În tur a fost 0-1. În runda următoare, Gaz Metan o va întâlni pe Mainz (locul 5 în sezonul trecut în Bundesliga). Turul e pe 28 iulie, în Germania, iar returul pe 4 august, în România.

Micuţa echipă din Mediaş s-a făcut peste vară mare şi a ajuns în Europa League.

 

Botezul l-a primit în Finlanda, când anonimii de la KuPs i-au învins cu 1-0. Ieri, însă, Eric şi compania s-au prins că ar fi tare ruşinos să-i elimine o echipă venită dintr-un fotbal care contează prea puţin în Europa, chiar şi cu scuza debutului la îndemână. Lucrurile au devenit fireşti pentru fanii Gazului când Ciprian Petre a marcat cu un şut în diagonală de la 25 de metri (36): 1-0. Golul doi a venit imediat după pauză, când Hoban şi-a făcut loc la un corner printre fundaşii finlandezi şi a marcat din cădere (53): 2-0 şi Mediaşul se pregăteşte de duelul cu Mainz.

 

Eric a plâns la final!

Singurul care nu s-a bucurat 100% la final de calificare a fost Eric, care a părăsit terenul în lacrimi. Faptul că vedeta Gazului e tentată de un transfer la o echipă mai puternică nu mai este de mult o noutate. Cum nici această vară nu i-a adus transferul, brazilianul este pus în situaţia de a alege dacă forţează o plecare, aşa cum îl sfătuiesc impresarii, sau mai rămâne un an la Mediaş. Zilele trecute jucătorul a avut o discuţie cu oficialii în urma căreia acesta spera să obţină ori un contract mai bun, ori acceptul conducătorilor de a pleca. N-a obţinut nici una, nici alta, iar dilema s-a aprofundat. Impresarii îl sfătuiesc să nu renunţe şi să apeleze la FIFA pentru a deveni jucător liber, în baza unui contract ce expiră pe 21 iulie. Acest contract poate fi însă contestat de Horoba, care spune că Eric a mai semnat o anexă de prelungire pentru încă patru ani. În acest caz Eric va fi nevoit să se întoarcă în Brazilia cel puţin o lună, până când cazul său va fi rezolvat de FIFA.

 

FINAL! Mediasul castiga cu 2-0 si se califica in turul trei preliminar al Europa League!

 

warn up / neprecizarea sursei

Share this post


Link to post
Share on other sites

Warn up / neprecizarea sursei

 

@Era sa si-o ia pe final. Au avut aia o lovitura libera de la 25 de metri si a sutat unu fix in vinclu si a dat si tare. Noroc ca a scos-o Plesca.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...